Blog,  Drömmar,  ego

Utmana dig själv…

Vad brinner ditt hjärta för? När utmanade du dig själv att leva livet fullt ut. Göra det som du verkligen brinner för! Vill du leva livet i fulla drag, då behöver du mod, kraft och självdisciplin för att möta de utmaningar du konfronteras av.

Du kan göra tuffa och jobbiga saker av kärlek till dig själv, för att du vill att du ska lyckas. Självdisciplin är bevis på att du respekterar dig själv och tar kontrollen över ditt liv. Det är där det börjar och det kan vara början på något stort. Att kunna kontrollera sig själv.

Passionsblomman är en blomma jag använder mycket, särskilt i magiska ritualer för att få mer självdisciplin eller uthållighet. Ska jag utföra något svårt, så brukar jag tända ett ljus i lyckofärgen orange och strö en torkad passionsblomma över flamman samtidigt som jag viftar in den rök som blir över mig. Vill ju inte vifta bort lyckan.

Ett bra sätt att träna upp sitt mod är att utsätta sig för saker man är lite rädd för. Om du gör upp med din rädsla, då kan du bli modigare i ditt liv. Våga anta utmaningar när de kommer. Var inte rädd för att ta risker. Försök att vara kreativ och prova nya saker.

Ridning är verkligen något, som kan bli en passion. Ta reda på vad som gör just dig inspirerad och motiverad. Hjärtat måste vara med om du vill bli passionerat intresserad. Simning och dykning är båda något som du verkligen kan”växa” i och där du har möjlighet att tänja gränser.

Se det som en utmaning att formulera ett mål för det du känner att det fyller dig med energi. Någonting som får dig att växa och som du verkligen vill hålla på med. Då kan du tänja på gränserna allt eftersom.

Hjärtliga hälsningar, ljus och kärlek, från LAURA