Drömmar,  känslor,  meditera

Lugna tider

Efter påsk och Beltaine, Valborg och första maj, har allt blivit lugnare. Nu inväntar vi Kristi Himmelsfärdsdag nästa torsdag – tror många bara tänker på att det är en röd dag. Sista majhelgen är det mors dag, men sedan kommer det att satsas stort på årets midsommarfirande i juni. Tänk bara på att vara lite försiktig, än så länge är covid-faran inte helt borta, om än lindrigare. Restriktionerna är borta och vi får äntligen mötas och kramas. Vi behöver ju inte överdriva. Men ett är säkert – det kommer att firas ordentligt!

Det blir grönare och grönare för varje timme. Ibland ser det inte ut på kvällen som det gjorde på morgonen. Årets första simtur är avklarad. Skäms, men det blev inte första maj som det ska vara, utan det blev idag, fredag den 20 maj. Jag får skärpa till mig, för de sista 4 – 5 åren, har det blivit några dagar senare för varje år.

Våren är för mig den bästa årstiden – framför allt har jag känslan av att vara väldigt positiv, ha mycket mer energi och förtroende, att allt kommer att bli bra. Kan bero på att jag just den här årstiden när allt är nystart och allt växer – då arbetar jag mycket med attraktionslagen. Spell, mantran och magiska ritualer. Skriver till och med beställningar på hur jag vill ha det.

Vill du försöka! Tänk över dina önskningar noga, skriv ner, läs det högt, tänd ljus för dina önskningar. Viktigt är att du föreställer dig att din önskan redan ÄR verkligheten. Ring gärna om du vill ha några tips för bättre tider.

Att bara sätta sig ner på en stubbe i skogen och kanske meditera, eller njuta av allt det vackra runt omkring. Ta djupa, lugna andetag – släppa in luften långsamt, ända ner i magen, släppa ut den lika långsamt och njuta av ljud och dofter.

Chansen att få se en söt liten rävunge börjar bli stor. De brukar dyka upp ungefär samtidigt som älgkalvarna. Årets första såg jag i morse, långt in mellan träden. Mamma älg alldeles i närheten, så jag och vovve drog oss tillbaka för att inte störa. Livet här i skogen är fantastiskt vid den här årstiden, man får tillbaka med råge för vinterns mödor.

Räv, Natur, Djur, Roux, Fauna, Vilt Djur

Med ljus och mycket, mycket kärlek från Laura