Vinter

Frosten är här…

Det är något magiskt med frosten. Att vakna till en vit, krispig gräsmatta är helt underbart. Mindre underbart är det naturligtvis, att sätta sig i bilen och åka ut på halkiga vägar. Men just när jag ser den vackra i frosten ser jag skönheten.. Covid 19 har gjort att man börjar omvärdera mycket. Sätta mer värde på det lilla. Alla vackra fåglar som kommer till fågelbordet redan på morgonen, ekorrarna som kommer och äter sina nötter.

Så nu blir det att göra mycket för hälsan. Långpromenader i skogar eller parker. Mysiga hemmakvällar med levande ljus. Upptäcka fördelarna med god och nyttig mat. Inte hämtmat från pizzerian runt hörnet, eller en stinn hamburgare. När vi blir riktigt stressade eller inte mår så bra, är det de små dagliga sakerna som kosthållning, att laga mat och träna, som ofta försvinner i våra vardagsliv, när det egentligen borde vara tvärs om.

Just nu känns det kanske lite svårt att fylla livet med magi och mirakler. Men försök att släppa kontrollbehovet och ha tillit till Universums kraft. När vi har tillit till att det finns en högre kraft, som kan hjälpa oss, sker någonting magiskt. Lyssna på ditt hjärtas röst, för du vet innerst inne vad som är rätt väg för dig. Då känner du dig trygg och tillitsfull även i svåra situationer. Låt inte egot leda dig, utan följ hjärtat och förnuftet. Vissa skulle kalla den här kärleken som leder oss framåt för Gud, Den Store Anden, Gudomliga Modern eller helt enkelt bara livet självt som uttrycker sin livsimpuls. När vi själva gjort vad vi kan, får vi lov att lita på högre krafter och att vi har en skyddsängel vid vår sida.

Många kära hälsningar, ljus och kärlek från LAURA