Attraktionslagen,  framgång,,  Pengar,  ritual

Allt för pengar!

Det var 1 april jag bestämde mig för att följa och utföra ALLA ritualer jag kan hitta, för att få pengar. Började med att sätta intentioner och manifestera. Med intentioner ska man kunna styra sitt medvetande, för att forma sin verklighet efter sina önskningar. Man bestämmer sig, för det är övertygelsen som uppfyller din önskan – inte hoppet. Allt vi tänker kan bli verklighet, så det gäller att tänka positivt. Himlen hjälper dom som tror på sig själva, så grubbla inte på några varför – föreställ dig att allt blir bra, då blir det så.

Brand, Natt, Sten, Ritual, Seminarium

Visste du att eld också tyder på tur med pengar? Därför använder jag gärna eld när jag spår om pengar, eller manifesterar det. Om nu brasa eller levande ljus inne – minst 3, manifestationer, affirmationer eller spell är just vad du behöver, när du vill och behöver omprogrammera dig själv och ditt sätt att tänka. Till och med omedvetna tvivel kan förstöra det du planerar.

Du vet det själv, om man ältar något om och om igen, då kan det komma tvivel, så här gäller att manifestera och sedan låta bli att älta. Det är självklart för dig att din önskan blir uppfylld. Lika säkert som din stora dröm om rikedom kommer allt närmare. Jag har försökt att 3 ggr på morgonen och 3 ggr på kvällen  säga till min spegelbild “Pengar flödar in. Jag är en pengamagnet. Så ska det vara”.

Peacock, Grön, Fjädrar, Söt, Svans

Varje kväll utför jag ritualer för ljusmagi. Jag smörjer 3 gröna ljus med kokosolja, blandat med torkad basilika, kanel och lagerblad, medsols nedåt. Alla för pengar, de två sistnämnda för snabba pengar. Låter dem brinna i minst 10 minuter. För samma önskan kan du använda samma ljus. Tänk på när du släcker ljusen, att inte blåsa bort din önskan – nyp ut ljuset eller ta en sked för att släcka.

Hur det går? Jo tack, de lotter jag köper på turdagen torsdag har gett lite vinst. Annars har jag t.o.m 3 gånger haft helt oväntad tur/vunnit pengar och även lyckats sälja över förväntan på blocket. Tur med små steg framåt hela tiden, så nu lusläser jag böcker om magi för att snabba på pengaregnet. Informerar vidare!

Ljus, Upplyst, Altare, Pagan, Wiccan

Med vinnande magiskt ljus och kärlek från Laura